Εδώ μπορείτε να αγοράσετε το βερνίκι νυχιών Shellac στο διαδίκτυο. Απλά επιλέξτε το Bluesky Shellac χρώμα των νυχιών σας και να δημιουργήσετε τα δικά σας όμορφα νύχια shellac.  Τώρα, πάνω από εκατόν ογδόντα ΧΡΩΜΑΤΑ SHELLAC!!

Μάθετε τι χρειάζεστε να κάνετε τα δικό νύχια σας Shellac στο σπίτι. Ακολουθήστε τις   απλές οδηγίες βήμα προς βήμα για την προετοιμασία των νυχιών, προσθέστε κάθε στρώση και τελειώστε τα νύχια σωστά για μακροχρόνια αποτελέσματα.

 

Τι είναι το Shellac βερνίκι νυχιών;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHELLAC;

Το Bluesky Shellac βερνίκι νυχιών είναι ένα εμπορικό σήμα των υβριδικών Shellac βερνικιών νυχιών που εφαρμόζεται τόσο εύκολα όσο τα βερνίκια νυχιών και όμως παραμένει άψογο για μέχρι και 14 ημέρες με τη σωστή εφαρμογή.

Το Bluesky Shellac έχει κατασκευαστεί υπό αυστηρούς όρους και όλα τα χρώματα πληρούν τις ευρωπαϊκές και βρετανικές προδιαγραφές ασφαλείας. Τα φύλλα MSDS είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Το Bluesky Shellac όπως όλα τα προϊόντα Shellac απαιτεί μια ειδική διαδικασία για την βέλτιστη απόδοση. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα Νύχια Shellac απαιτούν τη χρήση της βασικής στρώσης και της Στρώσης Κορυφής .

Το SCORCH BLUESKY SHELLAC απαιτεί τη χρήση μιας 35V ΛΑΜΠΑΣ UV Ή LED ΛΑΜΠΑΣ για να θεραπεύσει τα GEL. Το προϊόν δεν θα λειτουργήσει χωρίς αυτή τη διαδικασία.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ | Free Shipping Worldwide Greece

ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

# 1 ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ